Izdelki za biološki pomaci (9)

Bioagave Biolight 1100 g

Bioagave Biolight 1100 g

Bioagavin sirup Bright je naravni izdelek iz ekoloških rastlin. Agava se goji že stoletja, predvsem v Južni in Srednji Ameriki. Ima mesnate in debele liste, ki so razporejeni v rozeti in pokriti z ostrimi bodicami. Lahek agavin sirup naj bi bil alternativa belemu sladkorju in medu. Okus je bolj nežen kot pri medu. Agavin sirup je skoraj 1,5-krat slajši od navadnega sladkorja. Okus lahkega agave sirupa je bolj nežen in nevtralen kot rahlo karamelni okus temnega sirupa. Agava je naravni sladilo rastlinskega izvora v poltekoči obliki. Vegani ga z veseljem uporabljajo kot nadomestek za med. Ima nižji glikemični indeks kot med in široko kulinarično uporabo. 15% RWS* Maščobe: 0 g - 0% vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami: 0 g - 0% Ogljikovi hidrati: 71 g - 27%, vključno s sladkorjem: 69 g - 77% Vlaknine: 5,8 g Beljakovine: 0 g - 0% Sol: 0,05 g - 1% *Referenčna hranilna vrednost & Nbsp; <strong>
Psyllium Babica 1000g

Psyllium Babica 1000g

Babica psylliuma, znana tudi kot sredozemska babica, je odlična izbira za vlaknine in ima tudi visoko vsebnost beljakovin. Uporablja se za izboljšanje delovanja prebavnega sistema. Poleg tega vlaknine povečujejo občutek sitosti. Po stiku z vodo semena oblečejo sluz in tvorijo gel, kar pomaga pri težavah z črevesjem. Izboljšuje črevesno bakterijsko floro, deluje zaščitno in protivnetno. & lt; 0,01G & lt; 1%*RWS - referenčna hrana & nbsp; <strong> Uporaba </strong> Izdelek je po pripravi pripravljen za uživanje: 2-3 čajne žličke psylliumovega prahu je treba prelijemo z kozarcem soka ali vode, pustimo stati približno 20 minut in nato popijemo. Pri uživanju izdelka je treba piti velike količine vode, vsaj 1,5 l. Lahko ga jemljete dvakrat na dan, najbolje zjutraj in popoldne.
Kokosovi kosmiči 250g

Kokosovi kosmiči 250g

Kokosovi kosmiči so pridobljeni iz mesa kokosovega oreha, ki se najprej posuši, nato pa se zdrobi v majhne koščke. Meso je bogato z hranili, kot so vitamini: C, E, K in skupina B, minerali: cink, fosfor, magnezij, natrij, kalij, kalcij in železo. Kokos in njegovi derivati (kosmiči, kokosovi čipsi, kokosovo olje) vsebujejo nasičene maščobne kisline. Nasičene živalske maščobne kisline bi bilo treba omejiti v vsakodnevni prehrani, vendar so tiste, pridobljene iz kokosa, sestavljene iz veliko manjših molekul in se neposredno pretvorijo v energijo, ne da bi se v telesu kopičile v obliki maščobe. Kokosovi vlakni vsebujejo ogromne vire vlaknin, ki so potrebne za pravilno delovanje prebavnega sistema. Prav tako boste našli majhne količine beljakovin in elektrolitov, ki omogočajo ravnotežje kislin in baz v telesu. <strong> Sestava: </strong> Kokosovi kosmiči &nbsp; <strong> Hranilna vrednost na 100g </strong> Energijska vrednost 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g maščobe - 90% Vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami 53g - 265% ogljikovi hidrati
Bio indijski oreščki 250g Vivio

Bio indijski oreščki 250g Vivio

<Span Style = "Font-Weight: 400;"> Bio indijski oreščki iz Vibio se odlikujejo po visoki kakovosti, svežini in odličnem okusu. Izvirajo iz ekoloških nasadov v Vietnamu. </ Span> Indijski oreščki so semena plodov drevesa, imenovanega Zahodni Naner ali Zahodni Indijski orešček. So sorodniki manga in pistacij ter se gojijo v večini držav tropskega območja. Pridobivanje indijskih oreščkov je zapleteno in časovno potratno. Indijski oreščki so prava mineralna zakladnica - magnezij, fosfor, cink, mangan, baker, železo, selen, kalij, kalcij in vitamini - K1, E ter vitamini skupine B. Zaradi visoke vsebnosti vitaminov skupine B in magnezija indijski oreščki pozitivno vplivajo na, med drugim, živčni sistem. Visoka vsebnost kalija pomeni, da indijski oreščki pozitivno vplivajo na ohranjanje pravilnega ravnanja z vodo in elektroliti ter preprečujejo pretirano kopičenje vode v telesu (kar zmanjšuje otekanje nog, rok in obraza, vodno celulit, itd.).
Mandljevi Kosmiči 250g

Mandljevi Kosmiči 250g

Mandljevi kosmiči, prav tako kot mandlji sami, so bogati z hranili. Vsebujejo vitamine, minerale, beljakovine in vlaknine, zato imajo pozitivne učinke na zdravje. Imajo visoko vsebnost zdravih nenasičenih maščob. Nenasičene maščobe so nepogrešljiv del zdrave prehrane. Menijo, da redno uživanje lahko zmanjša skupno raven holesterola. Mandlji so bogati z vitaminom E, znanim antioksidantom, snovjo, ki ustavi oksidacijske procese, s čimer čisti žile in preprečuje srčne bolezni ter upočasnjuje staranje celic. Menijo, da mandlji prispevajo k ohranjanju zdravih kosti preko kalcija, magnezija, mangana, bakra, vitamina K, beljakovin in cinka. Poleg tega mandlji vsebujejo: vitamine B, vlaknine in fosfor. & Nbsp; <strong> Sestava: </strong> mandlji & nbsp; <strong> hranilna vrednost na 100g </strong> energijska vrednost
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je narejeno iz prosa. Pomaga pri uravnavanju zakisanosti telesa, krepi imunski sistem ter je hranljivo in lahko prebavljivo. Naravno je brez glutena. Njegova velika prednost je visoka vsebnost vitaminov B, železa in bakra. Je odlična izbira za prehranske vlaknine ter kalij, magnezij, kalcij in natrij. Telesu zagotavlja lahko prebavljive beljakovine in kompleksne ogljikove hidrate, ki so osnova zdrave prehrane. Proso ima protivirusni in krepilni učinek, pomaga pri obnovi ravnotežja kisline in baze v telesu. Skupina B in vitamini železa podpirajo hematopoezo. Proso pomaga zmanjšati vnetje v telesu, deluje segrevalno, izboljšuje presnovo, povečuje koncentracijo in spomin. Visoka vsebnost spojin kalcija in silicija krepi zobe in kosti. - 4% vključuje nasičene maščobne kisline 0.4g - 2% ogljikovi hidrati 72.1g - 28% od tega sladkorji 0.8g - 1% beljakovine 10.
Kalijev sorbat

Kalijev sorbat

Kalijev sorbat je visoko učinkovit, varen in netoksičen konzervans za živila. Čeprav je kalijev sorbat eden izmed mnogih konzervansov na trgu, je eden najboljših, saj je brez škodljivih učinkov in vsestranski. Kalijev sorbat se večinoma proizvaja sintetično. Je brez okusa in vonja v prahu. Po podatkih FDA velja za varen za uporabo, saj se v telesu razgradi na vodo in ogljikov dioksid. Na seznamu konzervansov, ki se lahko uporabljajo v kozmetičnih izdelkih, je z omejitvami. Njegova največja dovoljena koncentracija v končnem izdelku znaša 0,6 %, izračunano kot sorbinska kislina. Najbolje deluje v kislem okolju, sicer so njegove lastnosti veliko šibkejše.
Kokosovi kosmiči 250g

Kokosovi kosmiči 250g

Kokosove kosmiče pridobivamo iz mesa kokosovega oreha, ki ga najprej posušimo, nato pa zmeljemo na drobne kosmiče. Meso je bogato z hranili, kot so vitamini: C, E, K ter iz skupine B, minerali: cink, fosfor, magnezij, natrij, kalij, kalcij in železo. Kokos in njegovi derivati (kosmiči, kokosovi čipsi, kokosovo olje) vsebujejo nasičene maščobne kisline. Nasičene maščobne kisline živalskega izvora bi morale biti omejene v vsakodnevni prehrani, vendar so tiste, ki izhajajo iz kokosa, zgrajene iz bistveno manjših delcev in se neposredno pretvorijo v energijo, ne da bi se v telesu nalagale v obliki maščobe. Kokosovi kosmiči vsebujejo ogromne količine vlaknin, ki so nujne za pravilno delovanje prebavnega sistema. Vsebujejo tudi majhne količine beljakovin in elektrolitov, ki omogočajo ohranjanje ravnotežja kislin in baz v telesu.<strong>Sestava:</strong> kokosovi kosmiči&nbsp;<strong>Hranilna vrednost na 100g</strong> Energijska vrednost 2695kJ/655k
Mandljevi kosmiči 250g

Mandljevi kosmiči 250g

Mandljevi kosmiči, tako kot sami mandlji, so bogati z hranili. Vsebujejo vitamine, minerale, beljakovine in vlaknine, kar prispeva k njihovemu zdravju. Imajo visoko vsebnost zdravih nenasičenih maščob. Nenasičene maščobe so nujna sestavina zdrave prehrane. Menijo, da redno uživanje lahko zniža skupni nivo holesterola. Mandlji so bogati z vitaminom E, znanim antioksidantom, snovjo, ki upočasnjuje oksidacijske procese, s čimer ohranja žile proste in preprečuje bolezni srca ter upočasnjuje staranje celic. Menijo, da mandlji prispevajo k ohranjanju zdravih kosti zaradi vsebnosti: kalcija, magnezija, mangana, bakra, vitamina K, beljakovin in cinka. Poleg tega mandlji vsebujejo: vitamine skupine B, vlaknine in fosfor. &nbsp;<strong>Sestav:</strong> mandlji &nbsp;<strong>Hranilna vrednost na 100g</strong> Energijska vrednost 2489kJ/602kcal - 30% PDV* Maščobe 50,6g - 72% od tega nasičene maščobne kisline 3,9g - 20% Ogljikovi hidrati 9,5g - 4% od tega sladkorji 5g - 6%